mestermaling.net er blevet e-mærket.

Hos mestermaling.net vil vi gerne vise at vi tager vores kunders tryghed alvorligt, vi har derfor valgt at lade butikken e-mærke, ikke fordi vi finder det nødvendigt for os, men fordi vi hele tiden søger at give vores kunder den bedst mulige oplevelse når man handler hos os. Med e-mærkningen vil vi cementere vores vilje til at yde den bedste service for vores kunder.

Du kan finde vores certifikat her  Vores certifikat

Kundens tryghed

Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver mestermaling.net løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

om e-mærket

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

Hvem står bag e-mærket.

mestermaling.net - vi gør det smart at købe maling på nettet.